Добре Благодаря!
Имам болничен лист от 20.02.2013 до 22.02.2013г. до коя дата трябва да го подам?
В УП-2 и УП-3 като последен ,кой ден се пише в осигуряване или на освобождаване?
Благодаря!
Здравейте търся бланка УП-30 но не намирам намирам същата но е УП-3 да не би да е премахната 30 и новата да е 3?
аха ако е само в това хубаво!
Сега ги питах и инспекция по труда те казват че ако до три дена след подаване на първото уведомление може да коригираме без тяхно разрешение а след това първо се минава проверка и тогава се дават предписания но аз не искам никакви проверки ако оставя нещата така дали ще има санкции значи става въпрос за следното тр.договори трябва да бъдат с основание 11-чл.111 ,защото тр.договори са втори а са назначени по чл.68,ал.1.т.1
Добре благодаря ти много!
Днес ходих отново неможе така да бъде от същата дата можело само с разрешение или предписание от инспекция по труда!
При  трудов договор  с основание 08 може ли да бъде подадено допълнително споразомение за промяна на длъжноста
Да подадено е на 10.07.2012 но е объркано основанието затова трябва да го коригирам ,защото сам назначила лицето по чл.68,ал.1,т.1 а то вече имал един договор и сега трябва да коригирам по чл.111 ,като втори тр.договор!
Няма да спазя тридневния срок договора е от 10 а сега сме 25
Здравейте днес исках да коригирам основанието на един тр.договор но като отидох в НАП не беше прието казаха ми ,че за корекция на основанието първо трябва да залича подаденото уведомление и да подам ново но в такъв случай няма да бъде в срок само това ли е начина няма ли друг начин?
Не нетрябва ти след ,като се усигуряваш само брати ще се осигурява от фирмата ,като управител
прага е 420 лв за самоосигуряващите осигуровките му ще са 136,50 но има и банкови такси   6 лв.
Въпросът ми е заведено дело с/у държавата и спечелено сега държавата ще изплати обещетение от 45 000 хиляди лева дали щте се дължи данък в/у тези пари?
Въпросът ми е заведено дело с/у държавата и спечелено сега държавата ще изплати обещетение от 45 000 хиляди лева дали щте се дължи данък в/у тези пари?
В уведомлението с е пише деня на освобождаване както и в трудовата книжка горе а в декларация 1 и в големия печат на трудовата книжка последен пресъствен ден!
В УП-2 трудовия а в УП-3 осигурителния
Въпроса ми е следния в момента ниама никаква дейност как да се оформи трудовия договор така ,че да се избегне внасянето на осигуровки на собственика и бланката стандартната за трудов договор ли да бъде!