https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/ActiveCondition.ra

тук изпишете булстата и на история ще видите подадения ГФО, обикновенно започва вх номер с година месец дата и насреща вероятно ще пише обработва се....
Този начин за проверка вече го пробвахме,но няма нов ГФО и съответно входящ номе.При това положение трябва ли наново да подаваме или да изчакаме .
Здравейте приятели , можели някои да ни отговори на следния въпрос : Вчера си подадохме  ГФО по електронен път ,но все още не сме получили на ел.поща входящ номер и неможем да разберем дали сме си свършили работата успешно . В какъв срок трябва да получим номер  или къде да проверим дали сме подали  успешно ГФО. Благодарим предварително за отговора и пожелаваме успешен ден.
В  НСИ съм подала само Декларация Приложение 12  че  през отчетната  2012 год. ООД не е било активно.
От отговора Ви разбирам, че в баланса трябва да фигурират данни само за предходната 2011 година- така ли е .
Здравейте  приятели ,
имам следното питане : ООД пред отчетната 2012 год. не е извършвало дейност но по закон би следвало да подава заявление Г2 в ТР.  Какво трябва да подава - Баланс в който да  запише данните само от предходната 2011 год.  или  ?  и какво още . Просто не съм наясно с тези неща. Предварително Ви благодаря . Успешен ден.   
Здравейте  Приятел ,
предстой да се подават отчетите  в ТР , ние ги подаваме по интернет  но  искам да попитам за следното:
Трябва ли всички документи които се сканират за да се изпратят да бъдат заверени с текст "Вярно с оригинала " и  печат на фирмата . Другият ми въпрос е : В Заявление Г 2  на последната страница "Приложени  документи " - Други - трябва ли да се описват всички документи  по отделно .   
  Предварително Ви благодаря и Ви пожелавам  хубава вечер.
Здравейте приятели. Пред мен възниква следния казус. През отчетната 2012 год.  ООД  няма  дейност. Трябва ли да се подава нещо в Търговския регистър  - какво и в какъв срок. 
Лице работи по трудов договор във фирма и се осигурява  за всички осигурителни случаи. Същото лице е съдружник в ООД, което не работи през цялата година, а само 3-4 месеца. Докато работи към ООД лицето работи  и по трудов договор. Въпросът ми е какви осигуровки трябва да внася лицето към ООД ,като самоосигуряващ се , и  колко процента .
Здравейте приятели. Може ли някои да ми отговори колко и какви файлове трябва да имаме при подава на Справка за изплатени доходи  по чл.73 от ЗДДФЛ по ел.път. Използвах програма на НАП  която създава един файл -текстови ,а когато започна да подавам декларацията  се изисква да се подава и още един файл който не мога да разбера от къде да създам.
 
Много благодаря за отговора.
Брутното трудово възнаграждение за отработените дни  плюс трите дни болнични от работодателя.
За м.02.2013 г лицето има 5 д. болнични. Брутната  заплата за пълен месец е 826,88 лв. В този случай при 5 д.болнични от които 3 са от работодателя какво се получава ?
Къде в сайта на НАП може да се проверят задълженията на фирма с ел.подпис или ПИК. Пробвах в ел.услуги ,но не открих такава опция.
Налага се да начисля допълнителни суми към заплатите за м.12.2012 год.По какъв начин трябва да подам допълнителна декларация №1 и №6 към НАП, като имате предвид ,че съм подала декларациите за м.12.2012 г на 27.12.2012 година.
Имаме раздедени девиденти в АД през 2012 год. Платили сме дължимия ДОД. До кога трябва да се декларират сумите пред НАП ?