Работя в учебно заведение и  желая да се прехвърля в друго. Какви документи са необходими ,за да кандидатствам ? По кой чл. и за какъв срок от време трябва да ме освободи първия работодател?
Какви  документи за работа са необходими при прехвърляне от едно учебно заведение на друго? Колко време е необходимо за освобождаване от предходната работа?
Нужен ми е квалифициран готвач за детско заведение,но няма такъв кандидат в селото . Щата е половин и не е изгодно да се прихожда от града Подходящо ли ще е да се пише.Тр.договор 68 ал.4 до поява на квалиф. лице ;във връзка с чл.70 ал.1  До кога има право този човек да остане на работа ? Как да формулирам тр.договор ? А ако никога не се появи ,,готвач,, този човек все по чл 68 ли ще е ? Как да процедирам правилно?
Как така се изисква  квалификация ,а ще назначавате без.Тогава в длъжностната характеристика  впишете ,че не се изисква квалификация.Но зависи и какво .Ако трябва да назначавате мед.сестра?Колкото до срочен договор не може да бъде по дълъг от 3 години. Колкото по кой член виж чл.68 и според случая избери алинея.
Длъжността е за готвач ,но няма такъв кандидат в селото . Щата е половин и не е изгодно да се прихожда от града Подходящо ли ще е да се пише.Тр.договор 68 ал.4 до поява на квалиф. лице ;във връзка с чл.70 ал.1     В случая като минат 3 год. и не се появи готвачка какво правя с този човек ?
По кой чл. се назначава неквалифициран работник чиято длъжност изисква квалификация ? До кога работникът може да е на непостоянен тр.договор в случая ?
На колко е равен стажа при 4 часа : 17.01.2000 до 10.08.2003 или пак на 4 часа 21.10.2004 до 30.07.2005
мога ли да връча 2 УП 3 ( едното -за 8 часа,другото за 4 часа ) Ще го върнат ли от НОИ ако има пропуснат месец или дни да речем ако е замесвал на 8 часа временно.Помогнете ми да ги изчисля с някакъв пример