Здравейте, имам сключен граждански договор за срок от 5 месеца като нямам точна сума написана в договора, а имам записано в договора, че ще се заплаща 20 лв на извършена продажба и имам списък всеки месец с извършените продажби. Въпроса ми е правилно ли е да си заведа договора в ТРЗ програмата за целия период без да цитирам сума и всеки месец да правя сметка за изплатени сума за извършените продажби като някой месеци се получава и да се внасят и удържат осигуровки, притеснява че така сумата за тези 5 месец по договора ще стане доста голяма за 5 месеца примерно около 7000 лв и като ги разделя на 5 месеца излиза по този начин че за всеки месец, трябва да удържам и внасям осигуровки, а реално има доста слаби месеца, в който удържам само данък и доста силни, в който удържам и внасям осигуровки след приспадане на НПР. Лицето не се осигурява на друго основание. Или както мисля аз да правя отделен граждански договор за всеки месец след като получа списъка с продажбите, умножавам си бройките по 20 лв и записвам получената сума като хонорар по договора и така всеки месец отделен договор. Благодаря за отговорите ви!