Напълно съм съгласен с parichka ... дефиницията на "работник полагащ нощен труд" в чл.140а от КТ е необходима за да се определи критерия за допълнителните мерки за безопасност на труда полагани от работодателя спрямо тези работници, а именно медицински преглед преди започване на работа ЗА СМЕТКА НА РАБОТОДАТЕЛЯ и периодични медицински прегледи. И това подлежи на проверка от Инспекцията по труда ... ммм ... че и го проверяват даже ...
Но тези разпоредби не ограничават изплащането на възнаграждението за всеки положен час нощен труд.
Само още нещо да споделя от личния си опит ... (то и един опит ... ама хайде) ... Когато си правите графиците за работно време ... задължително отделяй за нощните смени по 1 час почивка (нощна смяна - ако има 4 и повече часа нощен труд) ... и не забравяш, че те са с продължителност 7 часа. Аз лично деля нощната смяна на две и едната почива от 2 до 3, другата от 3 до 4. Ако се заплеснеш и оставиш продължителността на смяната 8 часа (тоест по ведомост изплащаш 8 часа) ... могат да ти начислят извънреден труд ... приравняват положените часове нощен труд в дневни скоефициент 8/7 ... след това сумират всички часове за месеца ... после за шестмесечието (ако използваш чл.142 за отчитане на сумирано работно време) ... и ако излезнат повече от тези 8 часа по кодекс -> извънреден труд ... от там се почва - защо не подадохте справка, той е забранен по кодекс, ами безопасността на работниците ... и глоба поне от 1500 лева ...
Сега приключих една проверка, която беше почти седмица дълга (ееей ... не ме бяха мъчили толкова) ... и се опитаха да ме изловят в нощния труд ... ама хитричък съм аз ...
... хихи ... и дори се опитваха да ме убедят, че 2 и 5 май са празици и е трябвало да начисля допълнително възнаграждение за тях ... ммм ... ама не са ... само са почивни дни ... официалните празници са в КТ и дори да са в почивни дни, пак се начислява двойния размер на възнаграждението ... това задължително е Великден, а сега и 6-ти септември ...
Еййй ... колко изписах ... липсвало ми е ...
И аз имам въпроси за фирмите, които наемат персонал за да го преотстъпят на друга фирма ... ама първо искам да почета малко, че затъпявам напоследък ...
Приятен ден на всички ...