Здравейте, да се включа, защото имам същият проблем и да попитам има ли нормативен размер за брака, защото се оказа, че управителят си бракувал стоки ежедневно в една тетрадка като не ги е отразявал никъде / месо, млека , бири, безалкохолни / и сега се е натрупал брак. Месото е в камерите, как да унищожим, документираме, преоценим, осчетоводим и така нататък изобщо пише ли някъде по-подробно за този процес? А също така предстои затваряне на магазина, няма много стока, но е хранителни продукти, как да оправя тази каша, трябва ли да уведомявам някъде, че затварям магазина, не се закрива фирмата, тя има и друга дейност? Моля за помощ, ако някой се е сблъсквал с такъв проблем, най - вече как да бъде чисто документално и за пред данъчните.