Какви рекламни материали може да публикувате безплатно в КиК Инфо?

06.01.2014, 18:39 10102 1
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) този раздел.

06.01.2014, 18:39
Публикации: 494 / 173
Администратор на сайта
Регламентирана безплатна реклама в сайта КиК Инфо се допуска чрез публикуването на рекламни материали в потребителския профил, както следва:

Поле Име, прочетете и темата Как се променя името?

Поле Снимка или лого, прочетете и темата Как се поставя профилно изображение или лого?

Поле Фирма

Поле Фирмен уеб сайт

Поле Представяне

Поле Мото

Допуска се например безплатна реклама на счетоводна компания, чрез публикуването на лого в профилната снимка, уеб страница в полето и линк към сайта на фирмата. Те ще са видими при всяка публикация от този профил. Въпреки това, безсмислени и тенденциозни постове, само заради такава реклама ще бъдат изтривани.

Няколко примера за допустима безплатна реклама:
- на счетоводна кантора в този профил
- на адвокат в този профил
- на издателска фирма в този профил
- на бизнес консултант в този профил

Въпреки горното разрешение не се допускат публикации, текстове, линкове, изображения и материали с цел популяризиране на други форуми, сайтове, портали или блогове, които са със същата или подобна насоченост на сайта КиК Инфо.

Безплатна реклама на семинари можете да се публикувате в специалния раздел Семинари.

Безплатни обяви за работа може да се публикуват в специалния раздел Кариера.

По друг начин, различен от гореизброените, не се допускат рекламни публикации, текстове, линкове, изображения и други материали, които представляват явна, скрита, тенденциозна или нерегламентирана реклама на друг сайт, фирма, продукт или услуга.

При публикуване на информация в профила важат общите Правила за публикуване.

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия, занаят или професия, което има за цел да насърчи реализацията на стоки или услуги, включително на недвижими имоти, права и задължения.


Публикация от раздел Правила и помощ при публикуване, където може да намерите и други често срещани въпроси за основните функции и възможности на платформата за публикуване.
#1 | 20.05.2015, 08:37
Публикации: 494 / 173
Администратор на сайта
НОВО: Във връзка със запитвания от наши потребители, предвидихме възможност за създаването на фирмен профил в сайта КиК Инфо.

Регистрираните потребители вече имат възможност да публикуват в профилната информация свое представяне на фирмата си - например счетоводна кантора, консултантска дейност или друга, свързана с данъците, счетоводството, правото.

Освен текстово представяне на фирмата, може да се постави лого и уебсайт, които излизат при всяка публикация или тема на потребителя. Подробна информация в пубикацията по-горе.
 
Фирмен профил се регистрира лесно, както обичайно се регистрира личен профил. Платформата е гъвкава, като включително е възможна промяната на личен профил във фирмен и обратно, само чрез смяна на екранното име на потребителя (името от регистрацията остава старото).

Възползвайте се от новите възможностите за безплатна реклама в КиК Инфо, за да укрепите своята марка, бранд и професионалния си просперитет.
В момента тук са: 0 Потребители и 1 Гост
Пълен достъп в КиК Инфо
За 7,99 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
група с над 25 000 членове