Благодаря ви много и спорен ден!
Благодаря за отговора! Дефакто трябва да подам сумите от втората подадена декл. 6 -които са правилните само че с код К.
Здравейте! Допуснала съм грешка при подаване на декл.6 на самоосигуряващо се лице. Веднъж съм пуснала с авансовите вноски, но при приключването има изравнителни осигуровки и без да съобразя да пусна новата декл. 6 само с положителната разлика съм пуснала целите суми. Сега трябва да подам коригираща питането ми е какви суми да пиша и в кои колони? Трябва ли да има някъде нули?
ЕООД изплаща дивидент на собственика на ЕООД подава декл. по чл55 за четв. тримесечие сам си удържа 5 % данък и трябва ли да се подава и справка по чл.73
Добро утро на всички! Не съм съгласна много с Елизабет защото дефакто лицето не е регистрирано ЗП той си очертава площите само и си произвежда зърно! На какво основание да му се удържат и внасят осигуровки здравни като той не е ЗП?
Здравейте на всички които и в неделя вечер се забавляват с данъчни декларации.Имам следният казус физическо лице - пенсионер , което НЕ се е регистрирало като ЗП , САМО се е очертало и е получило субсидия в 2011г. касаеща 2010г. кое приложение трябва да попълни за да декларира тези пари и трябва ли да има осигуровки - на база какво да ги изчисля и съответно ще има ли и данък?
никой ли не е имал такова еоод още моля за помощ :'(
Моля помогнете ми ЕООД без дейност подала съм по пощата ГДД по чл.92 за фирма без дейност подала съм също по пощата и декларация към НСИ че не е упражнявана дейност трябва ли да подам празен ГФО пълен комплект към Търговския регистър и каква заверка и откъде да му търся?