Благодаря Ви!
Здравейте,
Бихте ли споделили може ли по желание на работника/служителя при запор на трудовото възнаграждение да се удържа по-голяма сума от полагащата се съгласно ГПК? Работника е съгласен да подпише документ че желае да му се удържа по-голяма сума от полагащата му се.
Здравейте,
Фирмата ни наема апартамент, който ще може да се ползва от работниците живеещи извън населеното място, когато пожелаят. Договора за наем е сключен между фирмата и наемателя. Този разход за наем като социален разход в натура ли би следвало да се отчете или като личен доход? И ако е социален разход в натура дължат ли се осигуровки?
Благодаря за помощта! Успях
Здравейте,
Налага ми се през м.март да въведа в дневника за продажби фактура с минус и после с плюс, тъй като установих че през м.февруари е грешно отразена. Софтуера с който работя обаче не разрешава на вид документ - фактура стойностите да бъдат със знак минус. За да я въведа със знак минус трябва да избера протокол или кредитно известие. Някой от вас процедирал ли е при корекция да въведе фактурата като кредитно или протокол?