По договор- поемат всичко, но реално не е така. Вчера последно говорих с тях и ми съобщиха, че във всеки град, дори програмата, да е една и съща исканията им са различни. Не намирам логика, но мисля и да не я търся в случая.
Благодаря за отговорите.
Въпросът е, че и аз не разбирам исканията им. Когато попитах, как да бъде представен в искането за плащане, отговорът им беше: " При 11 дни болничен от НОИ вадиш само от ЗО за тези дни на 4.8% сумата".
Благодаря за отговора!
 Пак помощ! Болничния явно е болна тема в БТ. Та, при " 11 дни болничен от НОИ трябва да се извади само от ЗО за тези дни на 4.8% сумата". Това е информация директно от тях. Малка ми се вижда сумата за приспадане, за да претендират за нея. Ако грешката е моя, очаквам поправка. Благодаря!!!
Пак помощ! Болничния явно е болна тема в БТ. Та, при "11 дни болничен от НОИ трябва да се извади само от ЗО за тези дни на 4.8% сумата". Безмислено ми се вижда упражнението, за стотинки по това, което изчисляваме. Как мислите? Ако грешката е моя, очаквам поправка. Благодаря!!!
Здравейте,
много глупаво питане изникна, но се осмелих. При програмата от БТ " Заетост за теб" заплатата на работника е 650лв и тук изнива питането: 650лв е нето или бруто? Удържат ли се осигуровки от тези 650лв? За първи път работим по тази програма и има доста неясноти. Благодаря!!!