Отворете наредбата. Там ясно си пише. За данъка - последния ден на месеца, през който... За осигуровките има три варианта с различни дати и срокове.
Аз нямам възможност да погледна точните формулировки.
Благодаря ви!Весели празници! :smile1:
Д6 с какъв код? За данъка съм съгласна, но за осигуровките.... Май трябва да отворя наредбата :blush:
За осигуровките се пише код 5 а за данъка 8,но в случая незнам как трябва да е.Май ще си взема декемврийската заплата в януари,както си е било до сега.Винаги в края на годината ми е трудно с тия декларации.
Благодаря ви много! Но наистина за данъка забравих и за него незнам каква дата да пиша.
Д6 с какъв код? За данъка съм съгласна, но за осигуровките.... Май трябва да отворя наредбата :blush:
Благодаря ви много!
Много ви благодаря! Но за данъка забравих и незнам там каква дата да пиша.
Здравейте!Имам следния въпрос относно Д 6.На 1 декември си взех заплатата за месец ноември и в декларацията дата на изплащане /начисляване се пише крайната дата на месеца т.е 31.12.2016г.А сега ако си взема и декемврийската заплата ,каква дата трябва да напиша в графата за дата на изплащане?Но ще я подам началото на януари.Благодаря ви предварително.
Благодаря ви много за отговора "bobo"Желая ви всичко добро.
Здравейте! Имам следния вьпрос.Трябва ли за всяко увеличение на минималната работна заплата да има допьлнително споразумение кьм трудовия договор и трябва ли да бьде регистрирано в НАП? Благодаря ви предварително.
Благодаря ви много за отговора "create". Желая Ви всичко най-добро и лек ден.
Здравейте приятели.Относно новия начин на попълване на декларация 1 имам следния въпрос.В колона 13 /сумирано отчитане на раб.време/какъв код трябва да напиша,след като работя на 8 часа,5 дена седмично? Благодаря ви предварително.
Здравеите приятели.Имам следния въпрос.В декларация 1 в колона 13 какво трябва да напиша/сумирано изчисление на работното време/ след като аз работя на 8 часов работен ден и 5 дена в седмицата и не сам на график.Благодаря ви предварително.