Здравейте,
питането ми е следното: По целева програма "Топъл обяд у дома в условията на извънредна ситуация - 2020г" имаме преведен аванс, след това верифицирани разходи които са приспаднати от аванса и неверифицирани разходи в размер на 36,82лв, които следва да се отразят в счетоводната система като се вземат съответните сторнировъчни записи. Как трябва да се отразят неверифицираните разходи?
А вместо да се прехвърли може да дам детето на ясла, но дали е възможно после да съм на болнични, защото болничните като сума ще са ми много повече от майчинството!
Здравейте!
Имам детенце на 1г. и 3м., в момента съм бременна с второ във втория месец съм. Искам да попитам мога ли да прехвърля майчинството от първата година на човек регистриран в Бюрото по труда (30-годишна жена), а аз да  вземам само болнични за бременността и докато родя? Какво точно трябва да направя и във фирмата която работя и в бюро по труда?
 Благодаря Ви предварително!
1. 06.01.2014
2. А първото дете навършва 2години на 22.02.2014
Здравейте! Има детенце на 1г и 3м и сега съм бременна  със второ, въпроса ми е какво точно трябва да се подаде като декларации и тен подобни въобще не ми е ясно. Сега ще продължа ли да взимам майчинството за втората година или трябва (може) да изляза в болнични? Моля за информация! Благодаря Ви предварително!
Здравейте!
Сега на 22 февруари ми изтича 2год майчинство! След това мога да си ползвам полагащият ми се платен годишен отпуск! Въпроса ми е може да се излезе и в неплатена отпуска за отглеждане на дете? Предвидено ли е в закона някъде, или е допустимо само тези две години! Доколкото съм запозната мисля че ми се полага и 6 месеца неплатен отпуск за отглеждане на дете, но искам да съм напълно сигурно за да изискам от работодателя! Моля за разяснение на процедурите относно връщането на работа след изтичането на 2те години майчинство!
Благодаря предварително!