Не.
Благодаря Ви!
Имаме седем човека на втори трудов договор, подали сме уведомления,променено е работното време от 8 на 4часа по първия /основен/ договор, съобразено че по втория договор са назначени на друга професия,също на 4 часа.
Здравейте.Имам 3 въпроса.   1-В 45 ДНЕВЕН БОНИЧЕН ЗА РАЖДАНЕ СЪМ ОТ 23.02.2013Г. ФИРМАТА В КОЯТО ПРЕДАВАХ БОЛНИЧНИТЕ СЕ ЗАКРИВА ОТ 05.03.2013Г.ОСИГУРОВКИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЗА МАРТ ЩЕ СА МИ ПЛАТЕНИ.АЗ ЩЕ ПОЛУЧАВАМ ЛИ  МАЙЧИНСТВО,КОЛКО ДНИ И В КАКАЪВ РАЗМЕР?
                                            2-АЗ ОТ 01.04.2013Г.ТРЯБВА ЛИ ДА СИ ВНАСЯМ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ КАТО БЕЗРАБОТНА.И АКО ИЗКАМ ДА ПОЛУЧАВАМ 2 ГОДИНИ КАК ТРЯБВА ДА ПОСТЪПЯ.КОГА ТРЯБВА ДА ПОДПИША ДОГОВОР С ДРУГА ФИРМА?
                                            3-И АКО НЕ РОДЯ НА ТЕРМИНА,АКО Е 5 ДНИ СЛЕД ИЛИ 5 ДНИ ПРЕДИ ИЗТИЧАНЕ НА БОЛНИЧНИЯ,КАДЕ ТРЯБВА ДА ПРЕДАМ ПРИРАВНИТЕЛНИЯ БОЛНИЧЕН,СЛЕД КАТО ТАЗСИ ФИРМА В КОЯТО СЪМ РАБОТИЛА Е ЗАКРИТА?БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ПРЕДВАРИТЕЛНО

Закриване на фирма е много общо понятие. Първо изяснете, прекратяване на дейност или заличаване на фирма.Ако Вие не сте с прекратен трудов договор, което и няма как да стане, те са длъжни да подават всичките Ви документи, болнични, декларации свързани с раждането и отглеждането на дете.
преизчислени към действително отработеното време
Здравей, Антоанета.
Не разбрах, има ли предписания от служителите извършили одита, и ако има недоумявам как досега не е извършена проверка по изпълнението им.
Аз променям длъжностна характеристика от момента, в който възникне промяната, утвърждава се от управителя, връчвам на лицето срещу подпис, и един екз. оставям в досието.
Промяната се състои или в разширяване обхвата на отговорности, права или в промяна на наименованието на длъжността, или кода.
Направи си промените за да нямаш проблеми с Инспекция по труда. Работя във фирма, която почти всеки месец подлежи на проверка от инспекцията, имаме строителни обекти, и първото нещо , което искат са досиетата на работниците.
 :wave: Никъде не можах да намеря разходни норми за Фолксваген ЛТ 55. Може ли някой да помогне?

20/100...поне така ми казаха колегите, и нашият е доста старичък