Може би не съм задала въпроса като трябва. Интересувам се от реда за признаване на трудов стаж, придобит в Германия, за бъдещо пенсиониране, болнични, обезщетения и т.н. в България. И по-точно какво трябва да направи предварително преди сключване на договора или малко след това. И кой трябва да го направи - работникът или работодателя? Или /както разбирам/ документът, удостоверяващ стажа в Германия, ще бъде издаден впоследствие след приключване на договора при поискване от работника?
Относно здравното - синът ми е в Германия от м.10.2013. Тъй като до края на 2013 оставаха по-малко от 183 дни, то преди заминаването не е подал декларация за спиране на здравното осигуряване. По план трябваше да завърши един курс на обучение и да се върне до м.06.2014 /пак под 183 дни/, но нещата се проточиха... и продължихме да внасяме по 16,80 до м. август вкл. Сега му предлагат работа и вероятно ще остане до м.3.2015. Със всичките осигуровки. Не, че съм за 6*16,80, но с удоволствие бих ги спестила.
От това, което прочетох, разбрах, че тези, които са длъжни сами да се осигуряват за здраве и напускат страната за повече от 183 дни подават декларация за спиране на ЗО, а като се върнат трябва да внесат ЗС още 6 месеца за да се водят здравноосигурени. Не ми е ясно това само за тези дето сами се осигуряват ли се отнася или и за тези, които са здравноосигурени в чужбина по силата на трудов договор? В посочените разяснения прочетох, че когато има трудов договор в ЕС, си взема от там документ, носи го в НАП и оправят здравноосигурителния статус. А до представянето на този документ се води с прекъснати права. Така ли е?