Мога ли да получа известие по имейл при нови теми и отговори?

14.01.2013, 21:32 5421 0

14.01.2013, 21:32
Публикации: 550 / 224
Администратор на сайта
Ако желаете да получавате на своя имейл, всички отговори по дадена тема или от даден раздел, то имате възможност да го направите чрез бутон "Извести по имейл при новост". Бутонът се намира в допълнителните действия до "+Отговор" или "Създай тема" винаги най-отгоре над всяка тема и над всеки раздел.

След това трябва да изберете кога и при какви условия желаете известяването от Профил/Профил и настройки/Настройки на известия от форума, като укажете например:
  • За теми и категории, в които съм искал известяване: (веднага)
  • За теми и категории, в които съм искал известяване: (при отговори или промени)
Тук не забравяйте да натиснете бутон Запази.

Винаги можете да изключите известяването за нови отговори на дадена тема или раздел от Профил/Профил и настройки/Настройки на известия от форума, като ги изключите от списъка, който ще бъде създаден там с абонираните теми и раздели. Другият начин за изключване е като натиснете бутон "Спри известяването по имейл", когато сте на съответната тема или раздел, за който преди сте поискали известяване. Бутонът се намира в допълнителните действия до "+Отговор" или "Създай тема" винаги най-отгоре над всяка тема и над всеки раздел.

ВАЖНО: Първото проверете Вашия имейл в профила си и ако е необходимо го коригирайте, защото известията ще се получават на този имейл. Ако не сте посочили верен имейл, няма да можете да получите известията.


Публикация от раздел Правила и помощ при публикуване, където може да намерите и други често срещани въпроси за основните функции и възможности на форума.
Пълен достъп в КиК Инфо
за 13.75 лв. без ДДС на месец при год. абонамент
По-бързо
По-удобно
По-сигурно*
Абонамент
Последни теми
Последно в Новини
Намери ни във Facebook
Харесай нашата страница
Facebook.com/KiKinfo
и се присъедини към
ПРОФЕСИОНАЛНА СЧЕТОВОДНА ОБЩНОСТ
най-голямата счетоводна група