и при липса на пик или ел.подпис как да бъдат подадени в нап?!
други мнения?
здравейте, а какъв е срокът за д6 на СОЛ с код 13? благодаря!
Здравейте, предвид осбтоятелствата масово се налага прекъсване на дейност. при подадени Д1 с код 22, как би следвало да прекъсна осигуряването. с коригираща д1 за месеца и дата послден ден осигуряване - датата на прекъсване? благодаря на отзовалите се!
трябва ли малко магазинче за продажна на дребни стоки да прави някакви промени с касовия си апарат? стоките се водят стойностно. не издава фактури.
Здравейте, патентния данък по ЕГН или ЕИК се внася? Благодаря!
август  е постъпила по сметка. явно е станало някакво недоразумение. мисля, че само проформае издадена и после се пропуска да се издаде истинска фактура....
Здравейте, пропусната е да се издаде фактура за продажба през месец август. парите са постъпили по сметка на клиента. има регистрация по ДДС. какво трябва да се направи?
БЛАГОДАРЯ ВИ!
да, платено е септември. толкова ли е трудно, ако знае някой да каже или трябва да започаваме да се заяждаме? колко невежи са едните, а другите колко велики. благодаря ви все пак за отделеното време!
Здравейте, сключва се ГД под МРЗ. Трябва ли да се подадт Д1и Д 6 и плащат ли се някакви осигуровки и данъци. Лицето не е осигурено на друго основание. Благодаря Ви!
здравейте, къде е разписана периодичността на провеждане на инструктаж на шофьир на мпс?
Здравейте, има пусната Д1 с код 22 на лице, което спира дейност. как се подава коригираща Д1, за да не се начисляват осогупрвки до края на годината? благодаря!
не е фатално...просто ми се иска да знам как е редно
Здравейте- не знам дали ще получа отговор, но да опитам. къде е написано как се изчислява дохода за детски при граждански договор. служителката ми смята на брутото, без да приспада нормативно признатите разходи....
смятам, че не се издават касови бележки- нали сумата ви постъпва по банка и по тази причина не се касае за електорнен магазин....
Здравейте! при попълване в програмата на НАП , Д1 съм я подала със сгрепено ЕГН през март 2018. как мога да си попратвя грешката? с Ел.подпис дали ще стане? Благодаря Ви!