А как разбирате премахването на чл.4 ал.1 т.6 от КСО ?
Здравейте!Тъй като темата е за осигуровки пиша тук ,как разбирате това с премахване на осигуровките на допълнителните ТД дали няма  уловка?После с укриване на осигуровки кой ще е виновен?
Здравейте!Бихте ли ми казали от новите електронни  болнични кой номер е номер на болничния и за серия Е-то ли се взима преди 2014?
Здравейте!След актуализацията на програмата случвало ли се е на някоя фирма да не може да промените заплата на служител , защото изписва че въведената дата е преди  датата на постъпване/започване на осигуряването,а нищо не е пипано и до преди това не е имало проблем?
Здравейте колеги!Днес направихме актуализация на програмата Микроинвест ТРЗ ПРО но само на една фирма коригира отработените дни в месеца, някой ако е имал този проблем и го е от коригирал моля да ни упъти как става?
Благодаря предварително!
Имам още едно питане:Служител е болен от 03,10 до 15,10 по едно заболяване и от 16,10 представя болничен първичен за друго заболяване, как го третирате втория болничен като продължение или като първичен?
к.к  Много благодаря за помощта дори в ръководството не го прочетох това,но наистина се получи.
Може би не се изразих правилно програмата е Микроинвест ТРЗ ПРО.
Ние също сме от скоро на нея, когато трябва да въведа следващ болничен има прозорче НОВ, което става неактивно при варианта който съм написала.
Здравейте!Ако някой работи на тази програма имам нужда от помощ?Когато служителят представи болничен примерно от 15,09 до 03,10 и през м.10 има още един програмата не ми дава възможност за въвеждане на новият помогнете, някъде нещо пропускам ?
Здравейте!Минахме на новата програма на Микроинвест ПРО, става въпрос за лице което е освободено на 13,10,2014г и след тази дата му се дължи обезщетение,защото е по чл.328 ал.1 т.3 как да му начисля заплата за 8 дни и обезщетение за 15 ?Имам нужда от помощ!
Благодаря предварително!
Здравейте!Искам да попитам служител иска да бъде освободен по чл.327 ал.1 т.1 ,работодателят дължи ли обезщетение и ако да в какъв размер?
Благодаря!
Здравейте!Искам да попитам когато през деня няма продажба трябва ли да се пуска дневен касов бон в края на работния ден?
Благодаря!
Много благодаря!
Лицето ще ходи в детската градина и там ще извършва някаква дейност, свързана с обучението на децата.
Здравейте!Наш клиент частна детска градина иска да сключи ГД с лице за извършване почасова услуга  което е по майчинство , а то  свършва м.12/2014 за да не загуби  50% от майчинството .Но това възможно ли е или и вие като нас мислите че това е прикрит трудов договор, което значи че при евентуална проверка може да има проблем?
Забравих да попитам и друго когато дойде време за плащане на осигуровки как става тъй като БУЛСТАТА е ЕГН то на ЗП през него ли се нареждат и осигуровките на назначените хора или не?
Много благодаря за бързия отговор хубав и успешен ден!