Разходи за Чл 207 - застраховка живот и по чл. 209 за храна -
има ли конкретно място това в данъчната декларация ?
ЗП-няма да спира дейността си-въпроса ми  е като започе  и друга дейност-фризьорство на  4 часа като СОЛ/толкова личен труд ще полага/,какво да подадем за да не се осигурява на 240 лв като ЗП и  на 420 лв като СОЛ В ЕООД?
224
ЗП-което се осигурява на 240 лв, сега ще открива ЕООД - с предмет на дейност фризьорство-как ще е осигуряването? Ако е СОЛ на  420 лв, как ще се спре осигуряването като ЗП?
Здравейте, въпроса който поставих , че ЗП-което се осигурява на 240 лв, сега ще открива ЕООД - с предмет на дейност фризьорство-как ще е осигуряването? Ако е СОЛ на  420 лв, как ще се спре осигуряването като ЗП?
мерси
Здравете, има ли промяна за такса на публикуване ГФО в ТР  сега? а по ел.път?
какво да се разбира под постоянен обект?-обекта на който изв.услугата е една пречиствателна станция. Германската фирма няма офис-и някакъв постоянен обект в Б-Я.
Здравейте, трябва да издадем ф-ра за извършен монтаж на германска фирма, която има обект, където се извърши монтажа на територията на Б-я.Германската фирма няма офиси в Б-я и не е установена в Б-я. Как да се ф-ра -без ддс или с ддс ??
а осигуровките как ще са? на 420 лв или и на 420 и 240 лв?
ФЛ е регистрирано като ЗМ, не разбрах -за да практикува и свободна професия -втора регистрация ли трябва да има? В ТР-ли става тази регистрация?
може ли ФЛ, което е регистрирано като ЗП, да работи фризьорство- без да открива фирма?
и как ще има отделен договор за наем всяка фирма с наемодателя -като помещението е едно и също, с един и същ адрес?
Здравейте, може ли едно и също помещение да се използува от 2 различни  фирми-НЕ СА свързани лица -едната фризьорска, а другата за маникюр?
Здравейте, регистрираха ЕООД с предмет на дейност-маникюр, педикюр. Не мога да разбера по НКИД-кой е кода за тази дейност?
Здравейте, не откривам кой е кода на дейността за фризьорски салон? Може ли малко помощ??
Зддравейте, на кой код от спр по чл 73 -да се посочат дивиденти изпл.на физ лица- в номенклатурата има един код  314. -този кад ли използувате? а за адвокатски хонорари?