Здравейте,
за платена застраховка гражд.отговорност на лек автомобил-на шефа- начислява ли се данък за р-ди за експлоатация на мпс??
Здравейте,
 физ лице получава дивидент през юни 2012
 Трябва ли да подава декл до 30 април 2013?
те са втора категотия труд , група 8 - машинни оператори и монтажници , МОД 414лв


Това не е вярно,че са втора категория-   шофьоре   на  автомобили до 12 тона са 3 катег
имам да назнача шофор на автомобил до 12 тона-на кой шифър за да е трета катег труд-на 8332 2010 или 8322 2002
1 май-но този ден е не работен-кога да се освободи. Трябва да е перфектно-защото човека се закани да съди фирмата
на 1 април е връчено и е подписано от раб.
пише в предизвестието, че е едномесечно и че дог.ще се прекрати от 1 май

 имам  въпрос-на един работник пуснахме предизвестие  от 1 април за съкращаване -/ едномесечно предизв./ - за-намаляне обема на работа и в предизвестието пише,че ще се прекрати дог на  1 май-но този ден е не работен-кога да се освободи. Трябва да е перфектно-защото човека се закани да съди фирмата




Мерси
а имам и друг въпрос-на един работник пуснахме предизвестие  от 1 април за съкращаване -/ едномесечно предизв./ - за-намаляне обема на работа и в предизвестието пише,че ще се прекрати дог на  1 май-но този ден е не работен-кога да се освободи. Трябва да е перфектно-защото човека се закани да съди фирмата
Здравейте,
а от къде се виждат дан.задължения
влизам с ел подпис-но никъде не се виждат дан задължения
Здравейте, през февруари с протокол е взето решение за изплаащане на дивиденти в ООД.
Това обсоятелство трябва ли да се обяви в ТР и има ли срок?
Здравейте,ако   се подва по интернет-колко е таксата за търг регистър?
Здравейте, какъв формуляр трябва да попълне СОЛ-с който имаме гр договор-че да не му правим сметка за изпл.суми по този гражд договор?Ако  може някой да пусне тази декларация ще съм много блогодарен!
Мерси много! Но все пак според вас-трябва ли да подавам.ако нямам задължиние 50 хил-/т е вече са ни платили/ към края на тримесечието??
Мерси много, но след като го прочетох не ми стана ясно-примерно фирмата ни търгува с страни от ЕС, оборотите надхвърлят 50 хил за тримесечие, но Задълженията към 31 март са примерно 10 хил лв-трябва ли да подавам?
Здравейте, не съм много наясно каква спр.трябва да правя за валутата в банковите с-ки на фирмата.Моля за малко помощ!Благодаря предварително!
Вече се обърках; в едната фирма изплатихме дивиденти на физ.лица месец юни 2012,удържахме данък 5% и го внесохме. Сега до 30 април- трябва да подам спр-по чл 73?

В другата фирма-изпл.дивиденти през февруари 2013-удържан данък-смятам да го внесем до 30 април-и подавам декл по чл55- като платец -фирмата на платежното , а не по егн?
Благодаря за отговорите!!!Хубав ден!
 А ако се промени вписването, че не съм представляващ и управител на фирмата-и си назнача за по 1-2 часа на ден един управител -как ви се струва тази идея?Тогава ще маже ли да получавам от борсата обезщетение ?