Здравейте колеги! ООД притежава две банк. с/ки. До момента на кочаните със ф/рите е фигурирала едната с/ка, но вече от един месец имаме кочан със новата  банк. с/ка /старата с/ка все още не е затворена/. Издадена е ф/ра със новата банк. с/ка, но е преведена ф/рата на старата банк. с/ка. Интересува ме от тук нататък какво трябва да направя? Има ли нещо за притеснение при създадената ситуация? На фирмата на която е издадена ф/рата е била предупредена/устно,че има нова банк. с/ка/,но не са погледнали във счетоводството им.
Точно за този чл.325 ал.1 се бях спряла, но не знаех дали върши работа.
А когато работника / служителя иска да напусне без предизвестие?
Здравейте колеги! Може ли да се прекрати Трудов договор от 18.06.2013г. на основание чл. 67 ал. 1 т. 1  без предизвестие?
Благодаря на всички за отговорите. Прави сте за отговорите грешката е в програмата ми.
В този случай има 10 дни годишен отпуск така ли е? Питам защото програмата която имам ми показва 20 дни.
Как се изчислява колко дни годишен отпуск има служителя за период от 01.01.13г. до 30.06.13г.?
 Предстои ми подобен случай само където служителя не е ползвал годишен отпуск и затова работодателя трябва да изплати неизползвания отпуск. Служителя трябва ли да ползва год. си отпуск преди обезщетението по чл.222 ал. 1? Ако работодателя изплати неизползвания отпуск по чл. 224 ал 1 ли?  Ако има някои моля за съвет, че вече се обърках съвсем.
Благодаря ти Елена!
Обезщетение по чл. 222 ал. 1 ли?
Здравейте колеги! Служител на трудов договор трябва ли да е използвал годишния си отпуск преди да го съкратя по  чл. 328  ал. 1 т. 3 - при намаляване на обема на работа? 
Служителя, за този период трябва да подаде Декларация 7 в НАП и да си внесе НЗОК - 16,80лв.
Здравейте! Кои са необходимите документи за заверяване на осигурителна книжка?
Така направих разпечатих протокола от страницата на НАП,но нали затова е даден този имейл да получаваш. Свързах се с инфонотари, от там ми казаха да отида в НАП, където съм подавала документите и да ми видят проблема. От НАП молба за да ми видят проблема по телефона не ставало, преди два дена нали ходих всичко било точно.
Здравейте! Вече  не знам към кого да се обърна и затова реших да пробвам във форума и за съвет ако е имал някой такъв проблем. Юридическо лице до момента е ползвал ел. подпис на физ. лице както си му е реда с пълномощно и така нататък. Преди две седмици си правят ел. подпис на фирмата и преди 5 дни го пробват, като подават Д1 и Д6. При подаването е всичко точно проверката е валидна и са приети документите. До момента не е получено на имейл адреса потвърждение. Къде трябва да се обадя за да получавам потвърждение на имейл. адреса? До преди два дена ходих до НАП да занеса заявлението и да имаме пълен достъп и от там казаха, че е всичко точно и до момента не съм получила потвърждение на имейла. Ако някои е имал такъв проблем моля за съвет?