Пропусната дума следващата година 2014 да се декларира
Наемателя е подал декларация и той е удържал данъка и внесъл в м. 10,а след като данъка е внесен в м. 10 трябва да се декларира следващата година и не трябва да се подава декларация за 3-то тримесечие аз така го тълкувам.Бедата не е във внесения данък ,а в подадената декларация.Дали е вярно тълкуванието ми.
Подадена декларация за третото тримесечие ,а данъка внесен в м.10 от наемателя ,допусната е грешка може ли нещо да се направи корекция  или заличаване на декларацията с ел.подпис.
Първи болничен 3 дни за сметка на работодателя втори и всеки следващ които е продължение е без дни за сметка на работодателя,нали не бъркам.
Подава ли се уведомление за тази нова справка за горивата  към НАП за електронно подаване.Днес ми се обаждат ,че трябва да подам а нямам такава опция с пълен достъп съм.Моля,някой да се включи.
Това за ЕТ или ООД се отнася.
Сгрешена сума размер на данъка :
данъчна основа 1132.88 лв.
размер на данъка 222.58 лв.
сума за плащане 1355.46 лв.
Дата на фактурата 24.04.2013 г.
Ф-рата е към община и бюджета след 30.04. не приема корекции затова
не може да се анулира и да се издаде нова,какъв друг вариант да предприема.Предварително благодаря.
Таблица 2 няма колона вид произведена продукция и площ в дка има място на извършване дейност.
Лице получило субсидия през годината не е регистриран като ЗП в кое приложения трябва да декларира приложение 3 таблица 2 или приложение 6. Предварително благодаря.
По коя декларация е данъка чл.50 за ЕТ е по ЕГН  или чл.92 ООД  по ЕИК
Аз искам да го прочета къде го пише за да го разбера.
Днес ще внесем данък наем  ФЛ наемодател ЮЛ наемател за първото тримесечие на 2013 г. до 30.04.2013 трябва да подам декларация чл.55 надявам се да не греша.Само с да или не моля да се включите.Сърдечно благодаря.
Сърдечно благодаря
Платец на дохода фирма внесъл данък примерно на 05.04.2013 до 15.04.2013 ли трябва да подаде тази декларация.
 След датата на изплащане си пуснете Д 6 може и в същият ден .
ЗП регистриран желае да се облага като ЕТ ,Мисля,че допреди две години се подаваше една декларация,че желае да се облага по този начин но тя имаше срок.В момента има ли такава възможност?
Да използвам темата Сол с болничен през годината при попълване на таблица 1  в т.4 записва дохода върху които са начислени и внесени осигуровките или 420.00 лв.