Някой може ли да ми прати примерна бланка на заявление за корекция на Д1
Имаме работник, който не се явява на работа водим го Самоотлъчка. Пратихме му писмо за представяне на писмено обяснение, за да спазим процедурата за дисциплинарно уволнение. Имаме обратна разписка, но писмото не е получено лично от работника, а от баща му. Мина срока за представяне на писмено обяснение, можем ли да го уволним дисциплинарно ?
аз ще пращам всичко в НАП Варна нямам възможност да ходя на място. Информацията, която ще подам е за 1 лице има ли нужда от дискета или флашка ? Не може ли на хартиен носител ?
Договора е от 17.05.2013 г. и е подаден с основание 01
При мен информацията първо трябва да се заличи, а после да се подадат редовни данни. В този случай Молба (заявление) в колко екземпляра се подава ?
Ужас!
никога не съм подавала Д1 в НАП на място, някой може ли да ми каже какво трябва да представя и дали мога да ги пратя по куриер, защото сме доста далече от ТД на НАП ?
Мога ли по електронен път да залича и да подам Д1 за 2012 г. на един работник, имам предписания от НОИ ?
Не ми приемат Уведомлението в НАП - ДОГОВОРА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕКРАТИ ПОРАДИ НЕКОРЕКТНО ОСНОВАНИЕ ИЛИ ДАТА НА СКЛЮЧВАНЕ НА ТРУДОВИЯ ДОГОВОР. Гледах уведомлението,което съм подала при назначаване няма никаква разлика в тези две точки
Някакви обезщетения трябва ли да плащаме ?
ок, благодаря Ви много за бързите отговори !
дали ще ми приемат уведомлението по чл. 62 за прекратяване на договора
а в НОИ трябва ли да подам нещо
Здравейте,

имам работник, който е в болничен до 24.10.2013 г., но днес случайно разбрах, че човека е починал на 11.10.2013 г. какво да правя ?
dalila  i Елена са прави ! Нашето мислене нещо не се връзва :)
 Предизвестие с дата 11.10.2013 г. . Заповед с дата 11.10.2013, но считано от 12.10.20113 .:)

и аз  мислех да го направя така, днеска не работи човека само е тука
това че утре е събота не пречи ли
супер това много ми хареса, значи пускам предизвестие и заповед за освобождаване с дата 11.10.2013 г.. Защо трябва да е считано от 12.10.
Ако днес му връчим предизвестие и в понеделник заповед / с дата 14.10.2013/ няма ли да стане ?
не е в срок на изпитване, ще го освободим поради намаляване обема на работа, като му изплатим и обезщетение за неспазено предизвестие
не работи днес. Не е задължително след болничен 1 ден да работи така ли ?