Между другото, напоследък НОИ пъти прави проверки на фирми, които назначават хора за по 5-6 дни, след работа на предно място, за да ползват максимална борса. Случва ми се от няколко различни града. Не, че е проблем, защото говорим за право на работодателя, без допълнителни условности, но създава излишна суматоха и напрежения. И е начин за своеобразно сплашване на фирмите, да не вършат подобни "услуги", водещи до последващо натоварване на бюджета. Изискват ведомости с подпис, присъствени форми, заповеди за прекратяване, справки и уведомления за сключване и прекратяване на трудов договор, писмено обяснение по какви причини, аджеба, сме прекратили толкова бързо договора и с какво не са удовлетворени работодателите. От едно НОИ даже искаха диплома, за да сравнят длъжността, да се види дали имала квалификация да я изпълнява...
От началото на март имаме осем подобни проверки от три различни поделения на НОИ... Не знам дали е повсеместна практика, или постоянно теглим "късата клечка"...
Твърдо ме съмнява, че догодина ще въведат допълнително изискване за отработване на минимален срок с последващо прекратяване на трудов договор със срок на изпитване, за право на максимална борса...