Много благодаря.
Нямат други доходи.
Здравейте,днес се замислих за следното.Аз имам доход само от трудово правоотношение и ползвано  дан.облекчение за добр.пенсионно осигуряване чрез работодателя.Трябва ли да подавам ГДД след като нямам  други доходи ?Информацията е подадена от работодателя.Така също има  и с ТЕЛК служители.
Ползвани са.Значи не трябва.
Лице,което работи само при един работодател и той е подал данните му, но ползва дан.облекчение ще трябва ли да подава ГДД .Други доходи през годината няма.Аз мисля,че не е нужно да си подава декларация по чл.50.Поне такова е указанието.
Моля ви колеги да го пуснете.Ей богу не можах да го намеря
Подавам справката по чл.73 1 за нотариус.Попълвам код 306 , физ.лице с БУЛСТАТ ,имената,дохода
и удържан данък -0 лв.Два пъти не я приема.Къде греша?
Благодаря ви.Много младо адвокатче е и ми се стори,че не е в час със сч.документи,но ще поискам
За пръв път имам гр.договор с адвокат за 150 лв.Не съм наясно какво да удържа.Според мен само ДДФЛ в/у сума от 112,50 лв.,защото лицето е самоосигуряващо.А какво се попълва в Д1 и Д6.
Благодаря предварително  както винаги, но наистина имам нужда от потвърждение.
Това е за Д1, а аз не мога да ги запиша всичките в 73/6.Пробвах пак и отново записва само последния.
Моля за помощ.В Д1 при запис на файл има " запис на всички".А тук няма нищо.Как обединявате всички редове за запис или ред по ред.Много ми е притеснено.
Благодаря колеги.И аз така направих и видях, че в справките е подадено само за едно лице.Защо файла за запис ми е записал само един ред.Как да запиша всичките.Ще полудея от тези  глупави и ненужни справки.Вече взех да се съмнявам в себе си.
Аз ли нещо не правя както трябва.В "проверка на справки" ми излиза само за едно лице един ред,а те са 10.И не мога да видя отникъде за колко човека съм подала.Файла е приет-2019 булстата и толкова. Помагайте както винаги.
и стана, за което много благодаря
или да не го подавам в справката, което според мен не е правилно.
Обл.доход - 8245 лв. ЗОВ - 1146 лв.Год.данъчна основа за дохода - 7099 лв.След като вкарам и дан.облекчение от 7920 лв. в справката излиза дължим данък 709,90 лв. а той не дължи и не съм удържала.