Здравейте, установихме, че имаме пропусната фактура за продажба за м.02.2016, и пуснахме заявление за корекция на ДДС за 02.2016г. по чл.126,ал.3, т.3, както ни казаха от нап на 16.03.2016г. Сега ми се обади друга служителка и ми каза, че трябва да си я включим в месец март, а не да правим корекция за февруари. Ако е така ще имаме ли санкция. Тя не беше сигурна.
Здравейте, имам проблем при попълване на декларация  по чл,92 от ЗКПО - част 4. Маркирам т.3 годишен отчет за дейността, излиза ми входящия номер от статистика, потвърждавам частта и ми излиза съобщение - допълнителна информация при попълване на частта. И така системата не ми позволява да пусна декларацията - дава ми не сте маркирали нито едно приложение в част 4, а аз съм маркирала. Какъв може да е проблема?
В такъв случай на машините ще начислявам ли амортизация :)
А как да направя това увеличение на капитала, самият собственик ли ще си довнася
А как да направя това увеличение на капитала
Здравейте,
Малка фирма,  в която работи само собственика произвежда пласмасови изделия. Тъй като машините са на собсвеника, необходимо ли е да ги даде под наем на собственото си ЕООД , да ги продаде или да ги даде за безвъзмездно ползване?