здравейте! моля за становища относно възможностите за подписване на ГФО от счетоводители? какви докумнти се изискват? стаж ? висше образование. благодаря ви!
здравейте! моля за съвет! на колко граждаснки договора имам право да работя? имам ли право на два граждаснки към различни фирми със сходни дейнсоти? отделно съм си на трудов договор. благодаря ви!
здравейте! имам следния казус- проблем.
за декември съм на възстанивяване- 516 лв
януари- имам за внясяне 64 лв, които пристадам и съответно ми остават 452 лв
февруари - за жнясяне имам 172 лв, които също приспадам и остават 280 лв за възстановяване...
правилно ли е? трябва ли да подам прил 6 и ако не подам какво следва..фирмата не си е внасяла осигуровките от септемврти...това има ли значение...моля за помощ!!!
здравейте! в смесен магазин- хранителни стоки и цихари, как е редно да става изписването на цигари. ако др стоки ги изписвам с 40 % надценка, редно лии е това и за цигарите? благодаря ви!
здравейте! бих искала да пипитам как правилно се начислват заплати и осгурожки и кога е брутнара сума и реалната заплата. благодаря ви предварително!
става въпрос за хранителен магазин и прехвърляне от собственика на еоод на неговата съпруга?
здравейте! смяната на собственик на еоод ще предизвика ли някакви проверки или е просто рутинно действие в търговския регистър? благодаря ви предварително!
здравейте! моля а съвет как да се осчетоводят получени преводи от програма от Бюрото по труда. как да се направи последващо начисляване и изплащане на заплати и осигуровки. благодаря ви!