И ние сме с Делта Про. Малко съм новичък и за първи път се сблъсквам с такова нещо. Да дам нов служител или ново назначение. И след това евентуално попълвам същите данни, само, че вместо заплата начислявам обезщетение по чл.222 и тогава когато дам да изчисли заплатите за м.12 трябва да излезе?
Благодаря предварително.
Здравейте. Имам следния казус.
Лице, което е работило на трудов договор, който е прекратен през м.11, следва да му начисля, за м.12 обезщетение по чл.222. Работя с Микроинвест. В личния картон на лицето в програмата отразявам обезщетението, след което давам да изчисли заплатите за м.12, но не ми излиза нито в счетоводната справка, нито в рекапитулацията. Там където пише обезщетения от КТ е с нулева стойност. Незнам какво да направя, за да може програмата да направи необходимите удръжки. Ако някой е имал подобен проблем, моля да пиша. Благодаря предварително.
Благодаря Ви за бързият отговор.
Привет.
До колкото аз го разбирам, в случая няма нужда от уведомление до НАП (при положение, че се изменя само стойността на работната заплата)? Само е необходимо се издаде в два екземпляра допълнителното споразумение и това е всичко? Благодаря предварително.