Здравейте! Да ви информирам, че не било толкова трудно и "не боляло много" да "опиташ". Днес тръгнах убедена в търсенето на фирма, за назначаване на ТД. и веднага се сетих за последния ми работодател, с който имах сключен срочен договор за летния сезон до 21.09.2013:) Отидох директно до счетоводителката, понеже се оказа че не съм му запаметила номера и нямаше как да му се обадя и да говоря с него по телефона. Жената съм я виждала амо веднъж, беше много натоварена, но въпреки всичко веднага ме изслуша, разбра и ... сама каза да му се обади: Е, обади му се-две думи му каза само и от разговора останах с впечатление, че всичко е ок и уредено.Аз чак не можех да повярвам. Само че, тя не иска да действаме от типа на: днес те назначавам, утре излизаш в майчинство. И тъй като 45 дни преди термин ми се пада 01.04 - тя пожела поне 2 седмици за имам отработени, т.е. да внесе справката в НАП на 17.03 и предполагам на 31.03 да се процедира. Съответно разбрах, че до 25-то число на следващия месец се внасят дължимите осигуровки в НОИ. разбрахме се да си ги заплатя. та искам да попитам при назначаване на ТД на пълен раб. ден на МРЗ за десет раб. дни каква сума трябва да внеса? и съответно при назначаване на тд при 4 часов раб.ден съответно пак за 10 дни...И майчинството, което ще получавам ако ме анзначат на 4 час.раб.ден за двете години от периода равнява ли се на МРЗ, т.е. сигурно ли е при този вариант или е под МРЗ. И също така, тъй като дейността на фирмата е в туризма, управление на хотели и ресторанти и сега все още хотелът не работи, но те ще ме назначат на някоя си подходяща позиция, то договорът срочен ли ще бъде и отразява ли се това на майчинството или няма значение срочен или безсрочен. тъй като не се разбрахме за вида на договора, т.е. не се сетих да го обсъдим. В сряда каза да й се обадя, за да се раберем за петък за подписа на изготвената справка за Нап. Тези са ми последните важни въпроси. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!