Икономия на осигуровки :smile1:., трябва да измисля варянт?
Седалището е  постояния адрес на управителя, но това не е офис или някакъв обект, а там където живее?
Благодаря, ще помисля, ако не трудов договор от разстояние е варянт, може би?
А възможо ли е за работно място да се вземе адреса на регистрация?
Да благодаря, значи  трудовия договор, трябва да се сключи, като трудов договор за работа от разстояние, тя ще бъде единствения служител на трудов договор на два часа, дали трябва договор със СТМ?
Здравейте, според вас възможна ли е следната хипотеза- ООД съдружници съпруг и съпруга, управител съпругът, може ли той да назначи съпругата му на трудов договор при положение, че фирмата няма офис или търгововски обект, търгува със стоки на едро, купува и препродава, ако е възможно ЕКАТЕ  в уведомлението може ли да се декларира на адреса за кореспонденция, а не на регистрация на фирмата? :smile1:
Забравих да ви благодаря, отново ми помогнахте.
Мога ли да ви попитам, още нещо, съхранявате ли заличените трудови договири и съответно справката от НАП към тях?
И аз имам такава, но тези ще ги сложа май само там и аз, инак слагам копие  и в досието  :smile1:. Хубава вечер!
Благодаря, предходните разходи може да си останат в 602?
Слагате ли копие от уведомлението и спарвката за приетите уведомления в всяко досие, защото при мен служителите са около 100 и трябва 100 пъти да изпринтя справката?
Здравейте, предходния счетоводител е осчетоводил разхода за пътен данък на колата, таксите платени към общината за издадени документи и такса към АВ за гфо през 602 сметка, как е по -правилно през 602 или 606?
Благодаря, под МРЗ след приспадане на НПР, нали?
Ако, удържаме грешка ли ще е?
За един месец, в калкулатора за граждански какво да отметна, не осигурен на друго основание?
Това са сумите преди да се приспаднат 25 % НПР.
Здравейте, лице коерто не е пенсионер има два граждански договора единия е за 150 лв., другия за 355 лв., без НПР , дължат се осигуровки и по двата договора, нали?
ЕООД без дейност от четири години, чийсто собственик е в чужбина и няма упълномощено лице, какво се случва, като не може да подаде ГФО, ако някой има подобен казус, моля  да сподели мнение.