Здравейте на всички благодаря ви за отговорите!
Цялия проблем се оказа в интернет връзката.
Забравих да кажа, че лента с адреса на нси е оцветена в червено и излижа съобщение ненадежден сертификат, може и да не съм инсталирала правилно сертификатите им, знам ли вече!
Здравейте!
Всички настройки на компютъра са както описаните в сайта на нси, но пак много бързо губи връзката със сървъра, явно е от интернета, но пък този проблем го нямам с със сайта на НАП!
Незнам какво да правя!
Хубав и успешен ден на всички!
Благодаря на всички за съдействието!
Използвам Explorer 9!
Примерно какъв?
Добро утро на всички!
Подавам ГФО по ел.път, само че много бързо ми се губи връзката със сървъра, попълвам си дадения формуляр и моментта в който искам да го съхраня ми излиза съобщение няма връзка със сървъра, хем попълвам максимум до две минути дадения формуляр и после се опитвам да го съхраня!
ТОЕСТ ДА СИ ГО НАПРАВЯ С КАСОВА БЕЛЕЖКА ОТ КОЧАН
бЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО
ТАКА МИСЛЯ ДА НАПРАВЯ С ОТЧЕТ ПРОДАЖБИ В ДДС ДЕКЛАРАЦИЯТА И ТЪЙ КАТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПУСНЕ КАСОВ БОН СЪС ЗАДНА ДАТА ЩЕ НАПИША ОТ КОЧАН ВСЕ ЕДНО АПАРАТА НЕ Е РАБОТИЛ, МИСЛЕХ СИ ВМЕСТО КАСОВ БОН ДА ПУСНА ПКО.
ТЕЗИ ВАРИАНТИ СТАВАТ ЛИ?
човекът не е виновен, собственика е искал да не му се признава прихода, но да е взел парите на ръката Аз си мисля два варианта да се върнат в банковата сметка на спиди и те да му га дадът на ръка на собственика или да се издаде касова бележка все едно не е работил касовия апарат за определения ден от мин.месец и  да се пуснат дребни продажби в ДДС декларацията, само как тази касова бележка ще влезе в месечния отчет от касовия апарат или да я прикрепя към касовата книга.
Продадена е стока на човек, който не е искал нито фактура, нито касов бон, тази стока е доставена със спиди, този човек плаща стоката на спиди и спиди внасят парите в банковата сметка на фирмата, малко е объркано дано ме разбрахте!
Моля, за съветя, в банковата сметка за м,11,2013 на фирма регистрирана по ДДС постъпват пари без да има насрещна пусната фактура или касов бон и вече пуснах ДДС декларацията, как да отчета тези пари в банковата сметка,
С риск да нахалствам, ще попитам още нещо!
Може ли управитела да бъде самоосигуряващ или задължително трябва да бъде на трудов договор(ДУК), предвид това,че е здравно заведение или си важът всички правила както при едно ЕООД?
И проходите са съвкупност от пуснати приходни фактури, отчетите от касовия апарат(потрбителска такса, пациенти без направление) и тази приходна фактура към РЗОК, тя какво представлява, че за първи път се сблъсквам с тази ситуация!
Трябва ли да имат спешен шкаф с медикаменти и мед.консумативи, които винаги трябва да са налични и в срок!
Само да попитам пак, за да съм сигурна, дори да достигне оборот от 50 000 лв.тази частна лаборатория е освободена от регистрация по ДДС, къде мога да го прочета?
Искрени благодарности отново към всички!
Благодаря ви, че ми дадохте насоки!
Благодаря за съдействието на всички!