Щом често сменят обектите, значи 00000
Освен, че това е голяма глупост, ами сега и на завереното ще трябва да подаваме.
Тогава го анулирайте и сте готови :)
В този случай си е 00000. Няма всеки ден да им подавате уведомления, че сменят населеното място.
според мен трябва да е 00000 ,пар.2,т.3 в/

Ами ако шофират само в едно населено място?
След като лекаря го е анулирал, го анулирайте и вие (ако сте го подали де) :)
В този случай се обади в НОИ. БЛ лекаря ли го е анулирал?
Да не е някой вирус. От тези дето пращат уж от НАП. Какъв е email-a, от който сте го получили?
Най-вероятно срока на изпитване е до крайния срок на договора, защото от 20.08.2016г. до 19.02.2017г.вкл. са точно 6 месеца. През този период използваната отпуска, удължава срока на изпитване съгласно чл.70 ал.4 КТ. След като договора не е прекратен на датата, която е упоменато той автоматично се превръща в безсрочен съгласно чл.69 ал.1 КТ. Относно срока на предизвестие: Чл. 326. (1) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) Работникът или служителят може да прекрати трудовия договор, като отправи писмено предизвестие до работодателя.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г., доп. - ДВ, бр. 108 от 2008 г.) Срокът на предизвестието при прекратяване на безсрочен трудов договор е 30 дни, доколкото страните не са уговорили по-дълъг срок, но не повече от 3 месеца. В колективен трудов договор срокът на предизвестието при уволнение по чл. 328, ал. 1, т. 1 - 4 и т. 11 може да бъде поставен в зависимост от продължителността на трудовия стаж на работника или служителя при същия работодател. Срокът на предизвестието при прекратяване на срочен трудов договор е 3 месеца, но не повече от остатъка от срока на договора.
КИ задължително се въвежда в месеца, в който е издадено, но понякога се случва да достигнат при нас по-късно. Затова написах, че след като сте го изтървали може да го въведете в дневниците в 03.2017, но самото КИ го въвеждате разчетно в 02.2017г.
Нека другите да кажат за основанието за прекратяване. Аз само ще кажа, че обезщетението чл.222 ал.3 се изплаща само веднъж по основния ТД. За чл.224 е ясно. Чл.221 ал.1 не виждам причина да го споменавате. За чл.222 ал.1 зависи основанието за прекратяване, ако е по чл.328 т.2 го дължите.
Вие ще си го въведете разчетно в 02.2017, но в дневниците ще го включите в 03.2017г.
Можете, дори е задължително :)
Да, трябва. От същия лекар, който е издал 45 дни преди раждане.
При ЕТ няма значение дали е по ЕИК или ЕГН всичко отива е един кюп.
Осигурява се и по двете, като общо сумата не трябва да надвишава 2600лв. Вие като основен, не ви бърка. Тези по втория се съобразяват с вас.
1. Ако детето е записано на ясла, няма как майката да е в майчинство. Майчинството се прекъсва и вече избора на майката е или да започне работа и да взема 50% майчинство или да излезе в платен отпуск и да взема 50% майчинство.
2. След като майката е била титуляр, не знам защо не сте назначили новия човек до завръщане на титуляра. Така щяхте да се улесните при прекратяването на договора. Новия няма ли срок на изпитване?

Тук нека се включи някой друг, за да не те объркам. Понеже след като лицето е в болничен няма как да го освободите и назначите пак, но тук идва момента, че има втори, а няма основен и ако го подадете с 04, от НОИ да не търсят при основния. И в този случай, ще трябва да представи и при бившия основен за да се засекат. Нека някой друг да каже, ако е имал подобен случай.
Това е, ако лицето не е осигурено никъде. В конкретния случай, лицето е осигурено при втория (вече основен) работодател.