Прочитайки набързо всичко ми изглежда правилно, с изключение на срока за плащане на данъка - той не е до 25 април, както пишете, а до 30 април. Плащането на данъка по гражданските договори и подаването на Д55 е с един и същи срок.
Няма проблем, защото сроковете за подаване на д1 и д6 и за плащане на осигуровките и данъка са спрямо месеца на плащане на хонорара, а не спрямо месеца на извършване на труда.
От Наредба 8
Декларация 1 се подава:
"от осигурителите, клоновете и поделенията им за лицата, работещи без трудови правоотношения - до 25-о число на месеца, следващ месеца на изплащане на възнаграждението;"
Декларация 1 и 6 за осигуровките ако има такива - в срок до 25 април, в същия срок внасяне на осигуровките.
Декларация 1 трябва да е поотделно за трите месеца януари, февруари и март, през които е извършван труда - тоест 3 броя. Декларация 6 също - в три колони за месеците януари, февруари и март с дата на плащане и в трите колони 31.03.2014.
Декларация 55 за данъка - в срок до 30 април, внасяне на данъка също до 30 април.

А за случая, когато не се дължат осигуровки, вече ви е отговорено в предишна Ваша тема http://www.kik-info.com/forum/index.php?topic=10413.msg62017#msg62017
Пишете датата, на която Вие сте наредили плащането на заплатите, тогава, когато сумите са наредени от сметката на фирмата, не Ви касае кога ще постъпят по сметките на работниците.
В декларация 6 пишете датата на която са платени заплатите, а не осигуровките, така че в коя банка са сметките на НАП в случая не Ви касае.

А относно срок за плащане
ДОПК
Чл. 178. (1) Публичните задължения се изпълняват доброволно чрез плащане в брой или безкасово по съответната сметка.
(6)Безкасовото плащане се смята за извършено в срок, когато плащането е наредено най-късно в последния ден, в който изтича срокът за доброволно плащане на публичното задължение, и дължимата сума е постъпила по съответната сметка не по-късно от следващия работен ден.
Няма да има осигуровки, независимо, че е изплатено наведнъж. Важно е през кои месеци е положен труда.
А щом няма осигуровки - съответно няма и декларация 1 и декларация 6.
Само за данъка от 1 до 30 април декларация по чл.55.
Здравейте изплатени заплати за м. 2 на 28.02.
подадохме Д1 и
Д.6 в две колони с код 5 т. 9 м 02 за дължимите осигуровки  т18 28,02.14
втората колона с код 8 дод  т9 м.02  т.18 дата на изплащане  28.02.14
осигуровките ги преведохме на 20.03.14 правилно ли е ?
датата  и месеца за дод. Благодаря предварително за отговора.

Да, всичко написано е вярно.
Че то и на новите има изходящ номер и дата на издаване.
Приложение 3 - Доходи от друга стопанска дейност, и разбира се общата част на декларацията.
чл.2, ал.2 от НАРЕДБА № 5
При едновременно изпращане на повече от пет уведомления - приложение № 1 или приложение № 5 за повече от пет лица, работодателите задължително ги подават на електронен носител или чрез Интернет.
Точно така, в първата колона осигуровките за февруарските заплати.
Моля да ми помогнете с подаването на декл. 6

Декларации обр.6 : Ред 1: (Колона 2) Периодът в колона 2 от декларацията (1/2014) не е в рамките на периода на протокола (01.02.2014-28.02.2014

къде греша, тотално се обърках?

Какъв данък искате да подадете в декларация 6 - за заплати за януари, изплатени през февруари ли? Ако е така месецът в декларация 6 трябва да ви е 02.
И аз бих постъпила по същия начин - с отразяване на прихода за съответната година и вземания, а след няколко години ще отпиша вземанията на неплатилите като несъбираеми.
Дневното парично обезщетение при бременност и раждане се определя в размер 90 на сто от среднодневното брутно трудово възнаграждение или среднодневния осигурителен доход, но не може да бъде по-голямо от среднодневното нетно възнаграждение за периода, от който е изчислено обезщетението.
Хрумна ми нещо друго. По някакво щастливо стечение на обстоятелствата дали сумата за данък, която сте посочили в подадената вече декларация 6, (която е за данъка по февруарските заплати, платени през март и грешно сте подали с месец 2 и дата 28.02),  не съвпада с тази от януарските заплати - тоест данъкът за януарските и данъкът за февруарските заплати да е равен.

Има и друг варинат в посока допълване, ако данъкът от февруарските заплати е по-малък от този по януарските.
Аз се подведох, че заплатите за февруари са платени на 28 февруари, а то пише, че са начислени тогава, а платени март, извинявам се.
Ако вече сте подали в декларация 6 само данъка за заплатите за февруари, сега подайте още 1 редовна декларация 6 със също с месец 02 и дата 28.02, но само със сумата на данъка от януарските заплати, изплатени през февруари.
Тогава както cholakova57 Ви отговори т.9 посочите 02.2014, а в т18 -.28.02.2014
код за вид плащане -8
Само че след като и заплатите за февруари са изплатени през февруари, ще сумирате данъка за двата месеца.
Да попитам тогава къде остава данъка за м.01.2014?

Уточнете първо заплатите за януари кога са платени, през февруари ли?