Точно така. И в нашите го има и това, естествено.
 :thumbup: Абсолютно съм съгласна с теб!
При мен имам точно такива случаи. Назначени по чл.111, във връзка с чл.68, ал.1, т.2 /със завършване на определена работа/, но може и да са във връзка с чл.68, ал.1, т.1 /за определен срок/.Тя тази в НАП-а сигурно гледа основанието на договора, по който са регистрирани. То няма как да е друго, освен 11 /все пак са втори трудови при друг работодател/.  :hmmm:
Какви дати? Няма дати и няма периоди. Само сумата, основанието, вида плащане, задълженото лице и булстата.
Едно общо /работник +работодател/ за ЦБ, НОи и НЗОК, и едно общо /работник +работодател/ за ДЗПО.  :ok:

Съжалявам, не исках да те обидя! :smile1:
Та значи:
основание - Задължения към ЦБ, НОИ и НЗОК  и вид плащане 111111;
основание - ДЗПО и вид плащане 581111
 Работник+ работодател - с по едно платежно и за двете.  :thumbup:
А, Вие като сте се самоназначила като счетоводител, такава ли сте по професия?  :hmmm:
Служебна бележка и сметка за изплатени суми.
Съгласно чл.325, ал.1, т.3 от КТ срочният трудовият договор /чл. 68, ал.1, т.1/се прекратява без предизвестие с изтичането на уговорения срок. Щом има срок на изпитване и той все още не е изтекъл, договорът се прекратява също без предизвестие от страната, в чиято полза е уговорен този срок. Ако няма такъв, то и двете страни могат да го прекратят по всяко време, но в рамките само на срокът на изпитване.
Малко повечко инфо за какъв точно срочен договор става въпрос. По кой член е назначен служителят?
Всичко зависи от вътрешните правила за работна заплата /имам в предвид сходството в професиите/ дали изобщо ще признаят предходния стаж. Ако има такова, ще призная само 5-те години /подкрепям премиер/. Процентите обаче, които сте писали ме смущават. По закон са минимум 0.6% за всяка година. Ако и при Вас са така, и признаете 5-те години, то тогава процентите са 3 % /5г. *0.6%/.
Много Ви благодаря!И аз съм на същото мнение, но съм в спор с управителя.От ИТ по труда са му казали , че е задължение на счетоводителя-не знам по каква логика.
Логиката е, че просто управителят Ви иска счетоводителя да му свърши работата и после той да носи отговорността. От ИТ му казали......ха-ха
До колкото знам, при принудително събиране няма вид плащане.
Пратете му писмо, в което го поканете, за да дойде и си получи трудовата книжка. Задължително да е с обратна разписка и на нея напишете, че е за получаване на трудова книжка  /където е името на получателя/.  :smile1:
Няма такова нещо. Ако е назначен на минимална заплата от 310.00 лв. за страната , като се приспаднат осигуровки и данъци, пак ще получава под 310.00 лв.
1478,95 това е общо с болничните и отпуските, така ли?
Тези 924.36 от къде ги взехте?
Брутната заплата /отработени дни + процент за прослужено време, ако има/ делите на реално отработените дни/ без дни болнични и отпуски/ и умножавате по 3 /дни неизползван отпуск/. Според мен е: 1478,95/10*3=443.69 лв. обезщетение за неизползван отпуск. Поправете ме, ако греша!
Благодаря ти, исках да съм сигурна! :flowers: