Отговорих Ви на другото място.
А на коя дата е пропуска? Нещо болничен от личния лекар?
Трябва да представи и трудова книжка.
Удължва се срока на изпитване.
Като си спомням през 2005 год. се подаваше д.6 за предходния, а се пишеше текущия. Едни такива объркации, не е лошо да попитате в НАП как точно да попълните декларациите.
Извинявам се. Не съм прочела до края писанието. А правихте ли си справка за задълженията и плащанията? Най-вероятно осигуровките за м.01 са покрили стари задължения.
А как сте изплатили заплати за януари, без да сте платили тези за предишните 6 м.?

А как разбрахте, че заплатите за януари са платени?
Преди облагане с данък. В баланса е след данъка.
Здравейте.Бих искала да попитам кога превеждат маичинство през първата година,досега ми превеждаха болнични и сега чакам първия превод за майчинство,но към днешна дата няма нищо,нали уж до 5-то число ги превеждали? Да не би да има някаква промяна?

Подадохте ли необходимите документи във фирмата?
Напишете - няма наети лица и готово.
Кой Ви каза, че всичко ще Ви плащат? Какво всичко? Много силно е написано това: държавата се е изгаврила с мен. Няма кой да Ви плаща осигуровки за фонд "Общо заболяване и майчинство".
Какво разбирате под "най удачния вариант за осигуряване"? В това ЕООД ще има ли персонал?
И само, ако през този един ден лицето е работило - тогава има прекъсване и се плащат отново 3 работни дни от работодателя.
Не вярвам да намерите "таван".
Не подавай искане. Изчакай до 25.03 и ако още стои не обвързана - обади се в НАП.
Като прочетете чл.29 а и съответните посочени членове от ЗДДФЛ, като разгледате и приложение № 2 - нещата се изясняват горе-долу.