Не разбрах какво питане, защото на всичко си имате отговор
Много зависи какво точно ще пише на вносната бележка.
Ако пише: "вносител -  Вашето име" или "вносител -  Клиент ХХХ чрез Вашето име" или нещо подобно - може да се смята за нарушение. Тълкува се точно както сте го написали "Клиентите ми дават парите на ръка и аз от тяхно име ги внасям в банката", т.е получавате пари в брой без касова бележка.
 Ако пише: "вносител -  Клиент ХХХ", номерът минава. Проблемът е, че не всички банки се съгласяват да запишат име, различно от името на реалния вносител.

Подайте коригираща Д1.
И не се притеснявайте. Не си заслужава.
Вече имате отговор тук:
https://www.kik-info.com/forum/index.php/topic,24572.msg145930.html#msg145930

Винаги може да се направи нещо, което че пак да сте в срок на изпитване :)  Или на срочен договор.
Иначе чл. 328 в онези точки за не справяне с работата, не отговарящ на изискванията за длъжността и т. н.
Значи: Ако договорът е прекратен на 15.03.2019, 18-те месеца назад са от 15,09,2017 до 14.03.2019. В рамките на този период нямате 12 месеца с осигуровки за безработица. Значи нямате право на обезщетение за безработица.
Този пропуск от 6 месеца и няколко дни няма да Ви създава проблем едва  като отработите 12 месеца след 05.08.2018. Т.е. трябва да работите без прекъсване най-рано до 05.08.2019 за да имате 12 от 18.
Щом КЕП е на фирмата и ще подавате данни за същата фирма - осигурител
47.78   Търговия на дребно с други нехранителни стоки, некласифицирана другаде
74.90   Други професионални дейности, некласифицирани другаде
90.03   Творческа дейност в областта на литературата и изкуствата
Влизате в системата с ПИК, от "данъчно задължени лица" избирате ЕТ с ЕИК... и проверявайте дали има опция "Декларации по задължителното осигуряване"  (или нещо подобно). Ако има - опитайте да подадете Д1 и Д6.
Да,  трябва първо хората да бъдат освободени и след това назначени отново. Но какво му е трудното?
При тези обстоятелства (прекратяване на договора от 01.03., започване на нова работа от 01.04. или скоро след това и обезщетение от бившия работодател за м. март), по-добре не се регистрирайте. Ако на новата работа сте в изпитателен срок, работодателят не Ви хареса и прекрати договора по негова инициатива, ще имате същите права като безработен, че както при чл. 328, т. 3.
За здравните през м. март: трябва сам/а да си ги платите. За целта трябва да подаде те декларация обр. 7 в НАП по адреса от личната карта. Може да се подаде на място или с ПИК. Срокът е 25-то числи на месеца, следващ този, който през който е прекратено осигуряването. Във Вашия случай при прекратяване от 01.03., Д7 се подава до 25.04..До същата дата се внасят и здравните осигуровки в размер на 22,40.
През месеца с обезщетение от работодателя нямате право на болничен, защото не сте осигурен/а за общо заболяване и майчинството /ОЗМ/. Здравните осигуровки, които внасяте за своя сметка, че Ви осигуряват непрекъснат здравноосигурителен статус и безплатен достъп до медицинска помощ.
Вашата фирма няма ли си счетоводител, който да Ви обясни?
Да, не дължите осигуровки върху дохода от наем, защото не е Ваш личен доход.
Отдаването на актив под наем е дейност на фирмата Ви и Вие като управляващ /извършващ дейност/ собственик сте длъжен да се осигурявате. Осигуряването може да е като СОЛ.
Можете да спрете ДОО и ДЗПО чак след като Ви отпуснат пенсия. Преди това нямате право на избор
Кой от останалите членове е най-приемлив за работодателя и за мен?
325, ал.1, т. 2, 3, 4
71, ал.1,
чл.328 - има точки, приемливи и за двете страни
Ако работят всеки ден на 3 часа - 8 дни отпуск.
За обявяването в университета: според мен трябва да уведомят. Все пак през съответните месеци ще имат здравни осигуровки на друго основание.

Чудя се как точно ще трябва да се процедира, като ще имат ЗО само за определени дни и в Д1 ще има няколко дати на спиране и започване на осигуряване. Не ми се струва много логично през ден да студентите да ходят в канцеларията да подаван декларации, че работят или не работят по ТД